Fri, Mar 20 | Anahat

Åpning av Anahat - Velkommen!

Vi feirer VÅREN med åpning av Anahat 20-22. mars! Velkommen til en inspirerende helg med foredrag, yoga, meditasjon, massasje, konsert med Radical Devotion og fargerik vegetar mat for kropp og sjel. Gratis yoga, meditasjon og massasje hele helgen!
Registration is Closed
Åpning av Anahat - Velkommen!

Tid og sted

Mar 20, 2020, 5:00 PM – Mar 22, 2020, 4:30 PM
Anahat , Knud Askers vei 26, 1383 Asker, Norway

Om arrangementet

Fredag 20/3: 

Akro-yoga med Francesco Kl. 17-18 Velkommen til en leken yogatime. Ta med en partner, venninne eller venn. Passer for alle uansett tidligere erfaring med yoga. Gongbad og yoga nidra Kl. 18.30-20.00 Velkommen til en avspennende lyd-opplevelse med gongbad og yoga nidra.   

Gongbad og yoga nidra Kl. 18.30-20.00 

Velkommen til en avspennende lyd-opplevelse med gongbad og yoga nidra.  

Lørdag 21/3:

 

Detox-yoga // Fredrikke Kl. 09-10.15 Start dagen med en fornyende yogatime med fokus på detox. Denne timen er en balanserende time, både aktive og rolige øvelser. Passer for alle nivåer.

 

”Våren, tre-elementets årstid”. Foredrag // Jon-Erling Håndstad. Kl. 11-13 Interessert i Østens helsekunnskap? Vel møtt til et spennende foredrag om organ-energi-kretsløpet våren representerer og hvordan vi som mennesker kan klare å holde balansen gjennom denne årstiden med kraftig vekst og stigende energi. 

 

Tradisjonell yin yoga og 5 elementer i fokus // Eirin Kl. 14-15.30 Naturen som veileder til en god helse både mentalt og fysisk står svært sterkt i denne yogatradisjonen. Vi arbeider med kroppens organer iht. samme prinsipper som f.eks. en akupunktør.

 

Yoga med hjertet Kl. 16-17  Velkommen til en Kundalini Yoga time. Åpne opp "Anahata chakra" - vårt hjertesenter, med yogaøvelser og en vakker mantra meditasjon.

 

RADICAL DEVOTION // Konsert Kl. 18.30-20.30.  

Velkommen til en meditativ konsert med Radical Devotions mantramusikk. Synk inn et deilig lydlandskap, gli inn i helbredene vibrasjoner fra musikken og fyll på med ny energi. Alle er innvitert til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Å synge mantra er en urgammel yogapraksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. 

Billetter og mer info se egen event.

 

Søndag 22/3:

Te, søndagschat og meditasjon // Christine Høy Kl. 09.30-10.30 Velkommen til en prate sirkel hvor Christine tar opp temaer som meditasjon, yin/yang, og.... 

Familieyoga // Kristin Kl. 11.15-12.15 Vi tar med våren inn i yogatimen. Vel møtt til en leken time hvor vi blir kjent med pust, yogaøvelser og hvilestund. 

"Kunsten å krangle" // Foredrag med gestaltterapaut Marianne M. Iversen. Kl. 12.45-13.45

Hvor mye av deg og meg er det plass til i parforholdet? Hvordan takler vi uenighet og forskjellighet? Hva er sunn krangling, og går det an å lære det? Den som tar sin plass tar ingen annens.  

Hatha yoga // Fredrikke Kl. 14.30-15.45 Finn indre balanse gjennom fysiske øvelser. Denne timen er en balanserende time, både aktive og rolige øvelser. Passer for alle nivåer.

Yin yoga og yoga nidra // Fredrikke og Semira Kl. 15.15-16.15 

Massasje og terapi hos Askerterapeutene //  lørdag og søndag

-Amela og Ann Helen Gratis drop-in massasje, 10-15 minutter per pers. Hele dagen. 

 

- Energilesing og/eller regresjonsterapi // Leila Karstensen kl. 11-20 Leila tilbir 15 min energilesing og/eller 30 min regresjonsterapi. Les mer på www.energimedisin.no

Påmelding?

Sett deg gjerne på gjestelisten eller send oss en mail (info@askeryogastudio.no) om hva du ønsker å delta på. Om ikke er det bare å møte opp. 

Vel møtt! 

Dele denne eventen