Sat, Nov 14 | Anahat

Delfinkraftens Qigong (Nybegynner)

Program med vakre og enkle øvelser inspirert av den kloke og glade delfinen, som skaper fri flyt av energi i kropp og sinn. Forkunnskap: Ingen. Åpent for alle.
Registreringen er lukket
Delfinkraftens Qigong (Nybegynner)

Tid og sted

Nov 14, 2020, 12:30 AM – Nov 15, 2020, 3:00 PM
Anahat, Knud Askers vei 26B, Asker, Norway

Om arrangementet

Høsten nærmer seg, og denne vakre formen for Qigong er en PowerBoost for hele systemet vårt.

Deltakerne beskriver ofte at de er forundret over den raske og kraftfulle effekten denne metoden har, selv om bevegelsene er myke og langsomme.

Deltakerne er ofte overrasket over at energinivået og følelsen av glede og velbehag kommer så raskt, selv om mange av dem aldri har praktisert Qigong før.

Qigong er over 5000 år gamle helseøvelser fra Kina. I Kina praktiseres det Qigong ute i parkene hver eneste morgen. Qigong er en del av den Tradisjonelle Kinesiske Medisinen. I denne metoden henter vi inspirasjon fra havet og delfinen, denne kloke skapningen som er kjent for å være så godhjertet og mektig.

Metoden gir raskt gode helseeffekter og passer for alle typer mennesker, og alle aldre.

En utmerket metode for å motvirke alle typer stressrelaterte problemer og styrke fysisk og mental balanse. Det har vist seg å hjelpe kroniske sykdommer også.

Dette kurset teller også som en Del 1 om du ønsker å bli leder i metoden. Del 2 er du nødt til å ta med Gran Master Fan Xiulan (se mer info på www.biyun.no)

Kurset inkluderer: instruksjons-CD (slik at man etter kurset kan trene hjemme), kompendium og Diploma fra Biyun foreningen.

Ta på deg behagelige og myke klær.

Lørdag: 14. november, kl. 12:30 - 17:30

Søndag: 15. november, kl 10:00 - 15:00

Instruktør: Marte Gil Hjartholm

Pris: 1800 kr/ 1600kr for medlemmer.

Hjertelig velkommen!

Jeg ser fram til å se deg på kurset!

Marte Gil Hjartholm har jobbet som Qigong instruktør og Helhetsterapeut/Akupunktør i Norge og Spania i 25 år. Hun har lært Tai Chi og Qigong av mestere i både Singapore, Kina, Australia, Spania, England og Norge. Hun tok sitt første kurs i Singapore når hun var 16 år.

Den Medisinske Qigong-metoden hun underviser i nå kommer fra Kina, Biyun metoden.

Marte har undervist både barn, ungdom og voksne grupper i Qigong, Mindfulness og meditasjon. Hun har også en stor interesse for å lære ut Mindfulness til barn og ungdommer i skolen.

Ledet av Lyset, er hennes fokus alltid å hjelpe alle hun møter, med å finne tilbake til sitt sanne jeg og lytte til sjelens stemme i seg selv.

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Qigong-workshop
  1,800 kr
  1,800 kr
  0
  0 kr
 • Qigong-workshop, medlemmer
  1,600 kr
  1,600 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele denne eventen