Sun, Apr 19 | Anahat Fellesskapet

Familieyoga med bevegelsesmeditasjon-utsatt

En Familieyoga-spesial med Line Morgenstierne Yoga med familien styrker familiebåndene.Gjennom samspillet, sensitiviteten i den yogiske setting og sentreringen som gir ydmykhet og nærhet til følelsene. Bevegelsesmeditasjon er koreograferte arm og håndbevegelser til mantramusikk.
Registreringen er lukket
Familieyoga med bevegelsesmeditasjon-utsatt

Tid og sted

Apr 19, 2020, 11:15 AM – 12:15 PM
Anahat Fellesskapet, Knud Askers vei 26B, Asker, Norway

Om arrangementet

Bevegelsesmeditasjon er del av kundalini yoga teknologien som undervist av Yogi Bhajan. 

Den er et svar på vår tids økende stress og fremmedgjøring. Den er skapt så vi kan bli revitalisert og føle pranisk energi i hjertet.  

Det er en nydelig og morsom måte å tune seg til lyd vibrasjonen og skape og vibrere musikken innvendig. Og den gir glede og utstråling og er skapt for alle. Passer for alle nivåer. 

Kursholder: Line Morgenstierne har praktisert yoga og meditasjon siden slutten av 80 tallet, startet sin utdanning på 90 tallet, og har studert mantra musikk i 20 år, Hun har vært med på å starte en økologisk landsby hvor hun bl.a. fordypet seg i Kundalini Yoga og “Easy Living”. Hun har videre etterutdanning i Yoga mot stress og utbrenthet, og Yoga for barn og ungdom. Line var en av de første kundalini yoga lærerne i Oslo og har lang og omfattende undervisningserfaring innen yoga, meditasjon og mantra. 

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Familiebillett
  250 kr
  250 kr
  0
  0 kr
 • Ett ekstra barn
  100 kr
  100 kr
  0
  0 kr
 • En voksen
  200 kr
  200 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele denne eventen