Sun, Mar 08 | Location is TBD

Fullmåneyoga

Vi markerer fullmånen med en stemningsfull og rolig yoga.
Registreringen er lukket

Tid og sted

Mar 08, 2020, 7:00 PM – 9:00 PM
Location is TBD

Om arrangementet

Hvorfor er yogapraksisen rundt fullmåne så spesiell? Yoga gjør kroppen mer mottakelig for naturens rytmer, fordi man endrer oppmerksomheten fra hodet og ut i kroppen. Derfor er det så spennende å ha fokus på månens energi under yogapraksisen. Da menneskekroppen består av rundt 70 % vann og vi vet at månen påvirker tidevannet, er det ikke så utenkelig at vi også merker dette. Mange kan kjenne seg trøtte, mer emosjonelle, sover mer urolig omkring fullmåne. Energien fra fullmånen kan sette i gang utrenselse  i kropp og sinn, så dette er tiden for å starte litt på nytt og rense ut gamle mønstre.

Uansett om du påvirkes eller ikke av fullmånen er dette den mest kraftfulle tiden i månesyklusen for å meditere og balansere kropp og sinn. Yogapraksisen bør derfor være rolig i dagene rundt fullmåne, slik at kropp og sinn kommer i balanse.

Yoga er dypt forent med naturens elementer. Det finnes utallige øvelser og meditasjoner som hjelper til å støtte og balansere naturens sykluser i oss. 

Fullmåneyogaen vil være Kundalini yoga inspirert og inkludere rolige yoga øvelser, en lengre avspenning til gong/syngeboller og en mantrameditasjon for å åpne opp for fullmånens energi.

Åpent for alle - vel møtt! 

Dele denne eventen