Sat, Nov 28 | Anahat

Naad Yoga - lydens helende kraft

Midt i den mørkeste måneden trenger vi sjelelig påfyll og vakker musikk. Vel møtt til en fordypning i yoga med lyd.
Registreringen er lukket
Naad Yoga - lydens helende kraft

Tid og sted

Nov 28, 2020, 2:00 PM – 4:00 PM
Anahat, Knud Askers vei 26B, Asker, Norway

Om arrangementet

Lyst til å fordype deg i lydyoga? Eller er du bare nysgjerrig og åpen for lydvibrasjoner og musikk? Naad yoga kalles vitenskapen om lyd og har sine røtter fra langt tilbake i India. Lydvibrasjoner, musikk og repeterende sanskrit mantras kan oppleves som en transformerende reise, hvor det åpner opp for å gi slipp på gamle mønstre, sjelelig vekst og tilstedeværelse. 

Denne ettermiddagen legges det opp til yogasekvenser med mantras, meditasjon med lydvibrasjoner og gong. Vi varmer opp med solhilsen til surya namaskar mantras. I den siste delen av sekvensen handler det om å prestere minst mulig i restorative øvelser som avrundes med en helende og dyp avspenning til lydvibrasjoner. 

Instruktørere: 

Line Morgenstierne er en av pionerene innenfor Kundalini Yoga i Oslo. Hun har lang erfaring med lydyoga og musikk og er fast innslag på Oslo Yogafestival. Kristin Bochud har bakgrunn fra Kundalini Yoga med fodypning i Bhakti Yoga og er lidenskaplig opptatt av lyd, musikk og mantra. Les mer her.

Hva er mantra?

Mantraene som brukes er hentet fra sanskrit, gamle indiske tekster. Mantra er først og fremst lydvibrasjon som repeteres for å hjelpe sinnet til å holde fokus og åpne opp for det meditative aspektet. Når vi chanter mantras handler det ikke om prestasjon om å synge på en spesiell måte, men å bruke sin egen stemme akkurat som den er. Synging har også en god effekt på halschakraet vårt, og kan hjelpe til å åpne opp for blokkerte følelser.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta her, men være åpen og nysgjerrig på lyd og musikk. Vel møtt til en stemningsfull og oppløftende ettermiddag! 

Ta gjerne en kopp te etter timen sammen med oss. :-)

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Pris - medlem
  300 kr
  300 kr
  0
  0 kr
 • Pris - ikke medlem
  400 kr
  400 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele denne eventen