Sat, Sep 05 | Anahat

Pusten - ditt unike verktøy-UTSETTES

Vel møtt til en erfaringsbasert workshop. Bli kjent med din egen pust, forstå hva som skjer i kroppen ved ulike pustemønstre og få innføring i pustemåter for å påvirke oss positivt.
Registreringen er lukket
Pusten - ditt unike verktøy-UTSETTES

Tid og sted

Sep 05, 2020, 1:00 PM – 3:00 PM
Anahat, Knud Askers vei 26B, Asker, Norway

Om arrangementet

Pusten forteller oss mye om hvordan vi har det. Ved hjelp av pusten kan du bedre takle en stresset hverdag og få kontroll over emosjoner og tanker. Pusten påvirker nervesystemet vårt direkte og kan brukes til å roe oss ned. Ved tretthet og lite energi kan pusteøvleser bidra positivt. Yoga har en skattekiste med ulike verktøy som kan brukes i hverdagen. Dette er en erfaringsbasert workshop hvor du får med enkle øvelser som kan praktiseres hjemme. 

Denne workshopen er for deg som ønsker teknikker for å bedre takle stress, sliter med dårlig søvn, trenger bedre kontroll over tankestrømmer og emosjoner, trenger fornyet energi og livskraft. 

Følgende temaer blir tatt opp: 

- Bli kjent med din naturlige pust

- Introduksjon til 3-delt yogaåndedrett

- Pranayama (pusteteknikker)

- Pusteøvelser for å roe ned nervesystemet

- Pusteøvelser for å gi fornyet energi

- Avspenning med fokus på pusten

Øvelsene skjer liggende eller sittende på pute/stol. Du trenger ingen erfaring for å delta. 

Om kursholder: 

Kristin Bochud lærte pranayama pusteøvelser da hun var barn. Dette er enkle verktøy som hun har stor glede av i egen hverdag. Dagen starter alltid med ildpust og pranayama. Kristin fikk mer kunnskap om pust gjennom Kundalini Yogaens mange pusteteknikker. I tillegg har hun hentet inspirasjon gjennom Audun Myskjas kunnskap om temaet. 

Vel møtt!

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Medlem
  250 kr
  250 kr
  0
  0 kr
 • Ikke-medlem
  400 kr
  400 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele denne eventen