Sat, Sep 26 | Anahat Asker

Tantra for par - Introduksjon

Mange lengter etter å oppleve mer nærhet, intimitet og en fri og naturlig seksualitet hvor både hjerte og sjel er med. Denne lørdagen inviteres parforholdet til en introduksjon i Tantra.
Registreringen er lukket
Tantra for par - Introduksjon

Tid og sted

Sep 26, 2020, 11:00 AM – 4:00 PM
Anahat Asker, Knud Askers vei, Asker, Norway

Om arrangementet

En lørdag som kan berike møtet med din partner.

Mange lengter etter å oppleve mer nærhet, intimitet og en fri og naturlig seksualitet hvor både hjerte og sjel er med.  Denne lørdagen inviteres parforholdet til en introduksjon i Tantra.

I den vestlige verden assosieres tantra ofte med metoder for å forbedre sexlivet. Det tantriske perspektivet er imidlertid mye dypere, bredere og høyere. Tantra er en livsinnstilling og en helhetlig tilnærming til menneskelig vekst og utvikling som handler om en nærværende og respektfull holdning til alle og alt levende.

I tantra brukes alt i livet som brennstoff for prosess og endring slik at dørene til væren og bevissthetens klarhet kan åpnes. Kroppen, instinktene og sansene våre er selve utgangspunktet for den nærværende kontakten med livet og vår vitale livskraft. Seksualitet er ikke bare en kjønnslig drifts-kraft i møtet mellom mennesker. Innenfor Tantra forholder vi oss til seksualiteten som selve livskraften eller skaperkraften. Eros, kjærlighet og seksualitet er ulike sider av samme livsenergi i oss.  Slik kan Tantra ses som et tilbud om fornyelse i parforholdet og i synet vi har på seksualitet, kjærlighet og spiritualitet.

Gjennom enkle øvelser og meditasjoner inviteres dere til å åpne sanser, kropp og hjerte for å styrke kontakten til deg selv – noe som er en forutsetning for mer nærvær, intimitet og dypere møter med både partner, andre og livet selv.

Grethe Rønning, Heart of Tantra ( NO )

Har drevet selvstendig praksis som psykoterapeut i Oslo siden 2001.  Paralellt drevet med nærværstrening og bevissthetsutvikling; mindfulness, meditasjon, tantra, inspirert av ulike lærere og tradisjoner.   Siden 2011 har jeg fulgt undervisningen til Anne Sophie Jørgensen, spirituell lærer, forfatter og leder av Tigerens Rede.  Gestaltterapeut MNGF, Spesialisering i kroppsorientert traumearbeid og Tantralærer.

Jeg har et ressursorientert syn på mennesket og en stor tro på vårt utviklingspotensial.  For meg er det både dypt meningsfullt og inspirerende å kunne følge og hjelpe mennesker til å frigjøre det som strammer, begrenser og binder livsutfoldelsen.  I dypere nærvær og åpenhet møter vi det som ER mer direkte.  Da kan det som er ufritt og bundet i oss frigjøres slik at livet kan pulsere og strømme friere igjennom.  Opplevelsesfeltet utvider seg, virkeligheten blir både større, dypere og mer meningsfull.

Vel møtt 

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Medlem
  750 kr
  750 kr
  0
  0 kr
 • Ikke-medlem
  900 kr
  900 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele denne eventen