Sun, Sep 13 | Anahat

WILD POWER, infomøte

Vi inviterer deg til en kvinnesirkel hvor du får informasjon om kurset Wild Power, som starter opp 6/10 og vil gå over de følgende 6 ukene. Dette er et kurs rettet mot kvinner i menstruasjonsalder som ønsker å oppdage sin egen natur, kartlegge mens- og energi-syklus, samt finne balanse.
Registreringen er lukket
WILD POWER, infomøte

Tid og sted

Sep 13, 2020, 11:00 AM – 12:00 PM
Anahat, Knud Askers vei 26B, Asker, Norway

Om arrangementet

Vi inviterer deg til en kvinnesirkel hvor du får informasjon om kurset Wild Power, som starter opp 6/10 og vil gå over de følgende 6 ukene.

Dette er et kurs rettet mot kvinner i menstruasjonsalder som ønsker å oppdage sin egen natur, kartlegge mens- og energi-syklus, samt bruke den for å finne balanse i hverdagen.

KURSET HOLDES AV EIRIN SELSVOLD OG FREDRIKKE FEVANG

Kjenner du til tidsklemma? Har du plager i forbindelse med PMS? Er du utbrent? Har du smerter ved menstruasjon? Har du uteblitt/uregelmessig menstruasjon?

Og ønsker du å lære om hvordan du kan gjøre noe med dette på en naturlig måte som vil styrke deg over tid? Gjennom læren om Yin-Yang og naturkreftene i en kvinnesyklus vil du i dette kurset få tilgang til informasjon om hvordan rette opp i ubalansene i kroppen som gir symptomer som nevnt ovenfor.

Vi ønsker å gi deg inspirasjon til å oppdage din egen natur og kunne leve i balanse! Det ikke finnes noen mal, oppskrift eller sammenligning i denne prosessen, men vi ønsker å hjelpe deg å få kunnskap og verktøy til å kunne leve et friskere liv i en kvinnekropp!

Du vil få masse ny kunnskap, undervisning i yoga-teknikker for å fremme kvinnehelse + en kveld med dans!

Kurset starter opp tirsdag 6/10 kl. 18.30-20.00 og vil gå over 6 uker. Meld deg på her: https://www.anahat.no/bookings-checkout/wild-power

VELKOMMEN!

Om du har spørsmål ta kontakt med oss på 98482061 // 98894527

Dele denne eventen