Vårt team

I følge yogisk visdom betyr "Anahata" hjertechakraet, som står for ro, indre visdom og kjærlighet. 
Vi er opptatt av å ha et team som jobber fra hjertet og har et genuint ønske om å formidle og støtte mennesker.

sri-lanka-samira-16_edited_edited.jpg

Semiramis Slipher

Yogalærer 

Yoga har lenge vært en viktig del av livet mitt. For meg er yoga både trim og terapi i ett. I mange år har jeg erfart hvor godt yoga kan gjøre for kropp og sjel. Nå er yoga også blitt mitt yrke, som lar meg formidle min kunnskap og interesse til stadig flere.
Yoga trenger ikke være vanskelig eller mystisk. Min form for yoga er enkel å utføre, avslappende og behagelig. Den myker opp kroppen på en skånsom måte og gir indre ro. Jeg underviser grupper med ulike forutsetninger og tilpasser øvelsene etter deltakerne. Gruppene er små, slik at jeg kan gi god individuell oppfølging.
Min kunnskap om yoga har jeg fra flere kilder: Først fra en dyktig lærer i mitt hjemland Iran. I 2012 hadde jeg et halvt års opphold ved Bihar School of Yoga i India med fordypning i Hatha Yoga og Yoga Therapy. Jeg har også fullført en ettårig utdannelse i yoga og meditasjon ved Yogalærerskolen i Norge. Nå utvider jeg kunnskapsfeltet mitt med kurs i yoga for barn. Slik ønsker jeg også å hjelpe barn med uro og konsentrasjonsvansker.
Semira er opptatt av å tilpasse undervisningen til hver enkelt, slik at alle kjenner seg godt ivaretatt. 

Ta kontakt om du har spørsmål:
Mobil nr. 41 25 63 60