Vårt team

I følge yogisk visdom betyr "Anahata" hjertechakraet, som står for ro, indre visdom og kjærlighet. 
Vi er opptatt av å ha et team som jobber fra hjertet og har et genuint ønske om å formidle og støtte mennesker.
Anahat Yoga er et intimt og rolig yogasted i Asker. Her har vi fokus på de små gruppene hvor man skal få følelsen av å bli sett.
Vi ser frem til å ta deg i mot hos oss!

fredrikke_edited_edited.png

Fredrikke Fevang

Yogalærer

Min fasinasjon for yoga startet tidlig i tenårene alder da jeg begynte med hatha/klassisk yoga. Jeg prøvde ut ulike timer frem til 2016, da jeg for første gang deltok på en ashtanga vinyasa time med min lærer per dags dato, Kajsa Finnström, og forelsket meg i denne praksisen.

Siden da har jeg hatt en daglig Ashtanga praksis med Kajsa som min lærer, og studert videre med lærere i Costa Rica og India, blant annet Louise Ellis og Rolf Naujokat, samt studert Iyengar Yoga under Usha Devi på Omkarananda Patanjali Yoga Kendra.

Jeg startet å undervise i 2018 og underviser hatha, ashtanga og yin. Mine timer er inspirert fra både ashtanga vinyasa og Iyengar yoga: mye bevegelse, samt fokus på “alignment” og pust. Timene avsluttes med “restorative yoga” og avspenning. Jeg tilrettelegger timene utifra nivå på deltakerne da jeg ønsker å gjøre yoga tilgjengelig for alle uavhengig av alder, kjønn, fysiske begrensninger..


Yoga for meg er:

Yoga er for meg en praksis for livet hvor jeg integrerer kropp, sinn og hjerte, både på og utenfor matta. Den daglige praksisen gir rom for mer bevissthet rundt hvordan jeg har det og ting jeg går gjennom i livet, bedre helse både fysisk og psykisk og masse kjærlighet og glede. Jeg opplever at desto dypere jeg går inn i praksisen, desto mer er det å oppdage, noe som skaper en sterk vilje til å fortsette på denne reisen.

Videre handler yoga for meg i stor grad om fellesskap og å dele. Jeg setter utrolig stor pris på alle menneskene som har blitt en del av livet mitt gjennom yogapraksisen, og som har både gitt meg masser av inspirasjon og kunnskap som jeg kan dele videre.

Favorittsitat:

“All the flowers of all the tomorrows are in the seeds of today”. - Vasanta Das